Përparësitë tona

 • Cilësi e shkëlqyer

  Cilësi e shkëlqyer

  Kompania është e specializuar në prodhimin e pajisjeve me performancë të lartë, forcë të fortë teknike, aftësi të forta zhvillimi, shërbime të mira teknike.
 • Çmimet

  Çmimet

  Ne do t'ju ofrojmë çmimet më të ulëta dhe më të mira që mund të bëjmë.
 • Koha e dërgimit

  Koha e dërgimit

  Rreth 25-30 ditë pas marrjes së depozitës së porosisë.
 • Shërbimi

  Shërbimi

  Pavarësisht nëse është para-shitje ose pas shitjes, ne do t'ju ofrojmë shërbimin më të mirë për t'ju njoftuar dhe për të përdorur produktet tona më shpejt.

Cixi jini Electric Factory ndodhet pranë urës së detit të Gjirit Hangzhou dhe shumë afër portit Ningbo.
Kompania jonë është një prodhues i veçantë për pjesë këmbimi të pajisjeve elektroshtëpiake, si lavatriçe, kondicionerë.Ne kemi krijuar për më shumë se 20 vjet dhe tani zotërojmë makinë të madhe të derdhur me injeksion mbi 20 grupe, disa inxhinierë për të zhvilluar produkte të reja çdo vit.